Вежі Майбутнього Київ

Вежі Майбутнього

Печерський район столиці України швидко розвивається, він приваблює нових мешканців та інвесторів, які шукають цікаві проєкти.

Однією з таких розробок стали Вежі Майбутнього, Київ вже з захопленням спостерігає за їх будівництвом, а компанія забудовник продовжує рухатися наміченим планом. Цей будинок буде повністю зданим у 2 кварталі 2023 року, зараз поки 1 Вежа введена в експлуатацію.

Taryan Towers — унікальне будівництво для комфортного життя

Компанія Taryan Group — це команда професіоналів, які роблять все правильно, швидко та чітко. Головним архітектором проєкту виступає Джон Доуз, спеціаліст із Великобританії. Разом із засновником компанії Артуром Мхітаряном йому вдалось перенести до Києва архітектурні настрої динамічного Сінгапуру та модного Дубаю.

Концепція Taryan Towers проста та водночас продумана до дрібниць. На майданчику буде зведено 3 окремі вежі зі скляними фасадами. Будинки повністю автономні, а з’єднані вони будуть два частинами, які знаходяться зверху та знизу. Внизу — це 4-поверховий стилобат, а зверху — унікальний двоповерховий скляний міст. Ці деталі доповнюють футуристичний образ будинку.

Taryan Group піклується про комфорт мешканців

В одному зі своїх інтерв’ю Артур Мхітарян сказав, що прагне створити будинок, який подарує кожному мешканцю відчуття 5-зіркового готелю весь рік. Його задум вже стає сьогоденною реальність.

басейн

Комфорту власникам квартир додасть:

  • окремий підземний паркінг з можливістю піднятися на свій поверх ліфтом;
  • система електронних перепусток, що виключає ризик потрапляння в житлову частину гостей Веж Майбутнього. Також буде декілька постів охорони та цілодобове відеоспостереження;
  • встановлена в кожній квартирі система «Розумний дім» для керування потрібними функціями зі смартфону;
  • дитячий центр раннього розвитку;
  • декілька сучасних та безпечних ігрових майданчиків для малечі;
  • спроєктований власний лайфстайл-курорт з окремим спортивним залом, хамамом та соляною кімнатою;
  • ТЦ в стилобатній частині з необхідними магазинами та зонами відпочинку;
  • басейн прямо на даху стилобату, біля якого можна відпочивати із сім’єю та друзями.

Вежі Майбутнього уже зараз називають кращим житловим будинком не тільки України, але й світу. Команда Taryan Group дуже відповідально поставилася до свого завдання. Будівля до строку здачі буде повністю готова до прийому мешканців. 

Коментувати

Попередня стаття

Водій, який здійснював дрифтинг на горі Лисоня, отримав 119 гривень штрафу

Наступна стаття

На Кременеччині померло немовля. Поліція з’ясовує причину смерті