У підгаєцьких селах спіймали нелегального таксиста і дали йому 17000 грн штрафу

село Голгоча

Підгаєцький районний суд призначив покарання для водія, який нелегального здійснював пасажирські перевезення.

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення було зафіксовано 9 листопада цього року у селі Голгоча, що на Підгаєччині.

Ввечері, близько 23.00, поліцейські зупинили водія автомобіля, який перевозив пасажира у режимі таксі автомобілем “SEAT TOLEDO”.

На водія склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності).

У письмових поясненнях чоловік вказав, що здійснював перевезення пасажира із села Голгоча у село Сільце як таксист, не маючи ліцензії, і отримав за це 100 гривень.

У судове засідання водій не з’явився, тому справу розглянули без його присутності.

Дослідивши матеріали справи, Підгаєцький районний суд 2 грудня постановив водія автомобіля “SEAT TOLEDO” визнати винним у вчиненні порушення, передбаченого ч. 1 ст. 164 КУпАП, та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень.

Строки апеляційного оскарження уже минули і 17 грудня постанова судді набрала законної сили.

Слід зауважити, що водіїв, які нелегально здійснюють пасажирські перевезення, виявляють доволі часто. Але не завжди дають їм штраф.

Нелегальних перевізників визнають винними і призначають 17000 грн штрафу, зазвичай у тих випадках, коли є системність у наданні послуг з перевезення пасажирів без необхідної ліцензії.

Читайте також:
Поблизу Підгайців п’яний водій BMW в’їхав у металевий відбійник

Коментувати

Попередня стаття

Житель Почаєва за погрозу вбивством поліцейському отримав рік умовно

Наступна стаття

У Монастириськах водій в’їхав у житловий будинок і втік з місця ДТП