“Авакс проф” виграв тендер на утримання місцевих доріг Кременецького району на 2022 рік

село Забара

Село Забара Шумської ОТГ

Експлуатаційним утриманням доріг місцевого значення Кременецького району найближчих три роки займатиметься компанія “Авакс проф”.

Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА у вівторок, 11 січня, підписало договір на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Кременецького району на 2022-2024 рр.

Угоду на суму 112,9 мільйонів гривень  укладено із Товариством з обмеженою відповідальністю “Авакс проф”. Про це повідомляється у системі “Прозорро”.

Для участі у тендері на утримання місцевих доріг Кременецького району було допущено дві тернопільські компанії – “Техно-Буд-центр” і “Авакс-проф”.

Очікувана вартість виконання робіт, яку пропонував замовник – 114,5 млн гривень з ПДВ.

Товариство “Техно-Буд-Центр” запропонувало виконати цей підряд за 113,5 млн. грн.

Компанія “Авакс проф” запропонувала нижчу ціну – 112,9 млн. грн. та здобула перемогу у тендері.

Аукціон було проведено 21 грудня, а 11 січня замовник уклав договір з ТОВ “Авакс проф” на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Кременецького району на 2022-2024 рік.

Сума угоди – 112,9 млн грн.

Така велика сума на утримання місцевих доріг пояснюється тим, що договір укладений на три роки і при проведенні тендеру використовували уже новий адміністративний поділ Тернопільщини на райони.

Нагадаємо, за новим адмінподілом до Кременецького району також належать колишні Шумський та Лановецький райони, а також частина Збаразького.

Читайте також:
“Авакс Проф” виграв тендер на ремонт вулиці Льотчиків Визволителів у Кременці

Коментувати

Попередня стаття

У жительки Бучаччини шахраї видурили майже 200000 гривень

Наступна стаття

Польза для здоровья бутилированной воды