Новий Hyundai Tucson знає, як виділитися з натовпу

Хюндай

Новий Tucson – це четверте покоління бестселера Hyundai . З моменту випуску моделі в 2004 році по всьому світу було продано понад 7 мільйонів Tucson.

Тільки в Європі було продано 1,4 мільйона одиниць, що робить Tucson найбільш продаваним Hyundai в нашому регіоні.

Tucson — найвиразніший автомобіль в порівняну із іншими автомобілями в його сегменті, та що там говорити, найпривабливіший автомобіль. Оцінюючи зовнішній вигляд автомобіля, ми зазвичай приділяємо найбільшу увагу його передній частині, потім дивимося на її зад і оцінюємо її силует. Багато людей не звертають особливої ​​уваги на бічні сторони автомобіля, тому що зазвичай там не так багато чогось унікального, але в даному випадку є елемент, який впадає в очі ще до того, як уважно подивився на передню частину.

Відмінна риса цього автомобіля – передня частина, з характерними підсвічуваннями, які при вимкненні виглядають невід’ємною частиною решітки. Візуальний ефект фантастичний, особливо коли ми включаємо світлодіодне освітлення.

62821ff92e2ab.jpg

Дуже рідко можна побачити таку кількість глибоких симетричних ліній в автомобілі цього сегменту. Можна побачити пристрасть дизайнерів до геометрії, сміливо перенесену в дизайн Tucson. Елемент руху останнім часом досить популярний у філософії дизайну автомобілів, особливо в азіатських. У цьому випадку зовсім не обов’язково дивитися рекламні ролики чи слухати розповіді продавця, щоб побачити, що машина справді виглядає так, ніби їде.

Hyundai Tucson має величезний салон

Всередині Tucson буквально зачаровує наявністю простору. Цього вдалося домогтися розумним розміщенням верхньої частини приладової панелі. Створюється враження, що всі елементи, які нас оточують, знаходяться трохи далі, та у нас багато вільного місця. У поєднанні з однією лінією, що оточує весь інтер’єр, ми можемо відчути себе як у великій ванні. Поєднанням натуральної ​​шкіри з обробкою тканини, дуже зручна у користуванні та приємна для очей.

Hyundai Tucson – комплектації та ціна

А тепер найголовніше – скільки коштує Hyundai Tucson? Моделі з 2021 року стартують від 792 400 грн.(станом на 16.05.2022) За ці гроші ви отримаєте модель Express, тобто базову версію із задовільним обладнанням. Тут стандартним є ручний кондиціонер, круїз контроль, підігрів передніх сидінь, підтримка Bluetooth мультимедійна система з 8-дюймовим екраном, шкріне оздоблення, т.д.

Крім того, в асортименті будуть варіанти Dynamic, Elegance, Top Plus. Варто відзначити, що комплектація Express доступна лише з бензиновим агрегатом потужністю 150 к.с. і механічною та автоматичною коробкою передач. Також, є доступні гібридні модель Tucson з двигуном 1.6 T-GDi HEV (230 к.с. гібрид)  починаючи з комплектації Dynamic. Вартість гібридного Tucson стартує від 1 109 800 (станом на 16.05.2022)

Купити Хюндай Туксон Львів можна в офіційного дилера “Арія Моторс”, що знаходиться на Городоцькій, 306. Пройдіть тест-драйв на Hyundai Tucson 2022 року в Hyundai Львів Арія Моторс. Для консультацій телефонуйте на ном.: 0 800 603 555

Коментувати

Попередня стаття

У Козівській громаді внаслідок ДТП загинула 16-річна дівчина (ФОТО)

Наступна стаття

На трасі Львів – Тернопіль зіткнулися “Тойота” і “Сітроен”: 9 людей травмовано