Визначено переможця тендеру на ремонт дороги Гримайлів – Пізнанка

Пізнанка - Гримайлів

Відбувся аукціон з відбору кращих пропозицій на виконання поточного середнього ремонту дороги місцевого значення С-200408 Пізнанка – Гримайлів.

Як зазначається у системі Прозорро, перемогу у тендері на ремонт дороги Пізнанка – Гримайлів (окремими ділянками) з виготовленням проектної документації здобула компанія “Техно-Буд-Центр”.

Загалом для участі у конкурсі зголосилися дві дорожніх фірми – “БМБуд” і “Техно-Буд-Центр”.

Очікувана вартість виконання робіт, яку пропонував замовник, –  38 811 100 грн. У процесі торгів ця сума трішечки знизилася.

Перемогу в аукціоні здобув “Техно-Буд-Центр”, який запропонував виконати цей підряд за – 38 228 933 грн.

Це на 156000 гривень менше від остаточної пропозиції конкурента і майже на 590000 гривень менше від очікуваної пропозиції замовника.

Аукціон було оголошено іще 4 січня 2022 року, а торги провели 15 березня.  Підписання угоди між замовником та переможцем аукціону відбулося 29 квітня.

Дорога С-200408 Пізнанка – Гримайлів  це дорога місцевого значення, яка знаходиться у Гримайлівській територіальній громаді колишнього Гусятинського, а тепер Чортківського району. Загальна протяжність шляху – 7,2 км.

Зважаючи на воєнний стан в країні, цього року ремонтні роботи можуть і не розпочатися. Згідно з умовами тендеру, ремонт дороги Пізнанка – Гримайлів має бути виконаний у термін до 31 грудня 2024 року.

Читайте також:
На Гусятинщині за 6 млн грн. ремонтуватимуть дорогу до Лежанівки

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі на центральному ринку у продавчині викрали 26000 гривень

Наступна стаття

Оперативна інформація Генштабу ЗСУ станом на ранок 18 травня