Матова плівка на авто. Новий образ для Вашого авто!

авто

Автомобілі давно вже стали буденністю. Більшість з нас проводить за кермом значну частину свого дня, тому не дивно, що ми намагаємось зробити усе можливе, щоб таке перебування було приємним та комфортним.

Це стосується не тільки технічної частини автомобіля, але і його зовнішнього вигляду. Хочеться, щоб автівка виглядала охайно, притягувала погляд інших та відповідала нашій власній індивідуальності. Варіант просто змінити авто не всім підходить — це і дорого, і не завжди може втілити бажання виділятись.Тоді у пригоді може стати стайлінг авто (від англ. styling — стилізація) — зміна зовнішнього виду автомобіля або його салону для створення індивідуальності.

Тож як можна стилізувати авто?

  1. Перефарбувати в інший колір повністю або частково. Доволі радикальний та недешевий спосіб, який до того ж потребує перереєстрації авто через зміну заводського кольору. Втім, якщо вас не лякають подібні нюанси, можна сміливо вдаватись до цього способу.
  2. Аерографія. Нанесення на кузов авто малюнків дійсно надасть йому виразності та індивідуальності. Складність полягає в тому, щоб знайти професійного художника, чий стиль вас влаштує.
  3. Тюнінг авто. Це більше стосується покращення потужності технічних характеристик авто, але установка нових обвісів, бамперу, спойлерів і бортів теж змінює зовнішній вигляд авто.
  4. Обклеювання авто матовою плівкою або кольоровою — повністю або частково. Відбувається це за допомогою вінілової або антигравійної плівки. Вінілова плівка більш тонка і ненадійна, але має широкий спектр кольорів. На відміну від неї, антигравійна плівка виготовляється із міцного поліуретану, який в більшості випадків прозорий, але може бути з різними ефектами (в тому числі — кольоровими). Також поліуретан славиться своєю еластичністю, що дозволяє йому розтягуватись і при цьому не надриватись, а ніби “відбивати” удари дрібними предметами. Тому він добре захищає ЛФП кузова від подряпин, сколів та інших пошкоджень.

Трохи порівняльних характеристик:

Антигравійна плівка Вінілова плівка
Товщина 180-400 мкм 120-150 мкм
Прозорість Прозора, може бути з ефектами Різнокольорова
Світлопроникність Так Ні
Строк експлуатації 7-10 років до 5 років

авто

Обклеювання авто матовою плівкою, наприклад, надасть автомобілю стильного загадкового вигляду і точно виділить його поміж інших. Але для цього потрібно правильно обрати плівку, і кращий вибір — це плівки компанії STEK Ukraine, яка є лідером серед постачальників плівки на ринку України.

Їх бестселер DYNOmatt має всі характеристики антигравійної плівки (відповідну товщину, міцний верхній шар, який забезпечує стійкість до механічних пошкоджень, здатність до самовідновлення при подряпинах), і при цьому є відмінним стильовим рішенням для будь-якого авто.

Коментувати

Попередня стаття

СБУ оголосила підозру ректору Почаївської духовної семінарії УПЦ МП

Наступна стаття

У Тернополі внаслідок падіння дерева загинув чоловік