Дизайнер з Тернополя взяв участь у шоу «Холостячка»

Днями на телеканалі СТБ відбулася прем’єра нового реаліті-шоу «Холостячка». Згідно зі сценарієм, за серце красуні боротиметься 12 завидних женихів.

Одним з учасників проєкту став тернополянин, відомий моушен-дизайнер Назар Дзівульський.

Після навчання хлопець повернувся до рідного Файного, де багато часу проводить з матір’ю та сестрою. Батько юнака помер кілька років тому.

Як відомо, Нараз вже був одружений. Зі своєю коханою він побрався через три місяці після знайомства. Проте згодом пара розлучилася. Усе – через патологічні ревнощі дружини. Як з’ясував юнак вже після розлучення, колишня дружина вела подвійне життя й мала дещо скандальну репутацію в мережі.

Ще до одруження хлопець мав мережу магазинів, бізнес-журнал та спортивний клуб у Тернополі. Проте вирішив кардинально змінити своє життя. Тому зараз, після отримання диплому дизайнера, активно розвиває нову справу.

До слова, після знайомства з головною героїнею шоу, якою стала Ксенія Мішина, Назар отримав від дівчини троянду. Сама ж акторка відзначила уважність до Платона (свого сина) та загальне ставлення чоловіка до дітей. Усе через те, що Ксенія – мама-одиначка.

Христина СЛОТА, фото з відкритих джерел

Коментувати

Попередня стаття

За минулу добу на Тернопільщині виявлено 234 випадки COVID-19, в Україні – 7014

Наступна стаття

За минулу добу на Тернопільщині виявлено 200 нових випадків COVID-19, в Україні – 6088