Жителька Бучацького району звинувачує лікарів у смерті матері

Неналежне виконання професійних обов’язків медичним працівником – кримінальне провадження за цією статтею розслідують правоохоронці Бучацького відділення поліції.

У понеділок, 2 листопада, до них надійшла заява від жительки району. Жінка просить притягнути до кримінальної відповідальності лікарів Золотопотоцької райлікарні. Заявниця стверджує, що медики неналежно виконували свої професійні обов’язки і це стало причиною смерті її 60-річної матері.

Бучаччанка розповіла, що маму з інсультом госпіталізували до медзакладу. Лікарі запевняли, що усе буде гаразд. Проте 30 жовтня пацієнтка померла, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Після проведення розтину фахівці повідомили, що життя пенсіонерці можна було врятувати при правильному лікуванні. Саме ці слова стали причиною написання заяви, зазначають у поліції.

Наразі ситуацію вивчають правоохоронці, вилучили історію хвороби, опитують медперсонал. Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 140 ККУ.

Читайте також:
У Козівському районі загинула 61-річна жінка. Поліція встановлює причину смерті

Коментувати

Попередня стаття

Аварія на трасі Чортків-Бучач: водій “Мазди” не встиг загальмувати і врізався у трактор

Наступна стаття

Втікав від поліції: у Польщі у результаті аварії загинув 30-річний українець