За один вечір у Тернополі збили трьох пішоходів – одна людина загинула і двоє травмовано

У результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася вчора на вулиці Будного, загинув 79-річний житель села Петриків.

Про це сьогодні, 19 листопада, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Автопригода трапилася у вечірню пору, на вулиці Будного приблизно о 17.50. Про неї правоохоронцям повідомив сам водій AUDI Q7. Він розповів, що збив людину. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та бригада швидкої. Проте медики констатували лише смерть потерпілого.

Загиблий – житель с. Петриків Тернопільського району, 1941 року народження. За попередньою інформацією, він переходив проїзну частину справа-наліво відносно руху і в недозволеному місці.

Як зазначають поліцейські, того ж дня у Тернополі трапилися іще дві дорожньо-транспортні пригоди за участі пішоходів.

Близько 16.50 на вулиці Збаразькій водій легкового автомобіля марки CHEVROLET EPICA збив 31-річну жінку на нерегульованому пішохідному переході.

Потерпілу з забоями та травмами доправили до лікарні, але не госпіталізовували.

А ввечері на вулиці Об’їзній водій автомобіля RENAULT LAGUNA допустив наїзд на пішохода – жителя одного із сіл Тернопільського району.

Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вийшов на проїжджу частину дороги і як результат – потрапив під колеса іномарки. Потерпілого госпіталізували в травматологічне відділення.

Усі автопригоди внесені в ЄРДР згідно статті 286 ККУ. У водіїв відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Читайте також:
Аварія на Тернопільщині – причеп фури занесло на повороті і він вдарив легковика (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

За минулу добу на Тернопільщині 310 нових випадків коронавірусу, в Україні – 13357

Наступна стаття

Витягнули гаманець – у Теребовлі жінку обікрали у приміщенні банку