Жителі Тернопільщини скаржаться на нерозчищені від снігу дороги й тротуари (ФОТО, ВІДЕО)

На Тернопільщині впродовж двох діб не вщухали снігопади. Подекуди випало до 15 сантиметрів снігу. І це, як стверджують синоптики, лише початок.

Проте навіть зараз комунальники не справляються з кучугурами. Фото снігових заметів у соцмережах активно публікують жителі області.

Так, чи не найгірша ситуація на півночі, зокрема, на Шумщині та Кременеччині. Як стверджують люди, дорожні служби прочищають лише автошляхи державного значення й кілька центральних вулиць у районних центрах.

Так, кременчани у соцмережах публікують оголошення про пошук трактора, яким можна було б розчисти вулиці. Хоча цю роботу у райцентрі мали б виконати комунальні служби.

Схожою є ситуація в інших районах. Проблема з розчищенням вулиць є і в Тернополі. Попри обіцяних кілька десятків одиниць очисної техніки, в обласному центрі не впоралася з негодою. На проїжджих частинах сніг перетворився у кашу, тротуари розчистили абияк. Ба більше, подекуди у Файному утворилися величезні калюжі, завглибшки у понад 8-10 сантиметрів.

Нагадаю, негода в області триватиме іще кілька днів. Зокрема, до суботи, 13 лютого, синоптики прогнозують щоденні снігопади, а вже з 14-го – суттєве похолодання – до -26. Морози протримаються майже до кінця лютого.

Христина СЛОТА, фото з соцмереж, відео авторки

Читайте також:
На нерозчищеній дорозі Тернопіль-Бучач трапилася аварія – травмовано 7 людей (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

Булінг проти однокласниці: на Тернопільщині матір нечемної учениці отримала штраф

Наступна стаття

COVID-19 на Тернопільщині сьогодні: статистика за 10 лютого