У жителя Кременеччини зі сховку під шафою вкрали 100 тисяч гривень

гроші, гривні

Відкриттям кримінального провадження завершилося розпиття алкогольних напоїв між двома жителями села Іква на Кременеччині. Гість обікрав господаря.

Про це сьогодні, 15 березня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

З заявою про крадіжку до працівників Кременецького районного відділу поліції звернувся сам потерпілий. Розповів, що зі сховку під шафою зникли всі заощадження  – майже сто тисяч гривень.

Злодія поліцейські встановили. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини товариш заявника. Чоловіки разом не раз випивали в будинку і гість якось побачив, звідки господар бере готівку.

Напередодні злочину друзі знову зустрілися в помешканні потерпілого. Коли вже добряче випили і господар заснув, кримінальне минуле взяло гору над дружбою. Товариш добрався до сховку та витяг барсетку з готівкою. Чужі гроші подався витрачати того ж вечора.

Крадія поліцейські розшукали. Той у скоєному зізнався і віддав більшу частину чужих коштів.

Відомості про подію слідчі внесли до єдиного реєстру досудового розслідування злочинів згідно частини 2 статті 185 ККУ. Триває слідство.

Читайте також:
Кримінальний рейд: дівчата на фірі приїхали у село і обкрадали закинуті будинки

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі готують до відкриття унікальний реабілітаційний центр для дітей з ДЦП

Наступна стаття

За неналежне утримання дороги Броди-Тернопіль суд оштрафував директора фірми “Глобал Білд”