На Теребовлянщині двоє молодих чоловіків обікрали “Велике будівництво” (ФОТО)

село Хмелівка

Арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк загрожує двом мешканцям Теребовлянського району.

Чоловіки викрали будівельний матеріал, який призначався для ремонту проїжджої частини їхнього населеного пункту.

Про це сьогодні, 27 травня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Заява про крадіжку надійшла від працівників дорожньої служби. Вони заявили, що в ніч з 25 на 26 травня невідомі особи шляхом вільного доступу таємно викрали 38 тактильних плит та 10 бордюрів.

На місце події виїжджали правоохоронці. Проведеними оперативними заходами та під час подворового обходу працівники поліції знайшли усе на одному з приватних господарств.

Господар разом з сусідом, 1994 та 1996 років народження, планував використати крадене під час ремонту власної прибудинкової території.

Крадене правоохоронці вилучили. За скоєне жителі Микулинецької територіальної громади відповідатимуть перед законом відповідно до частини 2 статті 185 (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Даний інцидент трапився у селі Хмелівка, через яке проходить траса Тернопіль-Бучач-Івано-Франківськ.

Цього року в рамках програми “Велике будівництво” якраз ремонтують цю дорогу на ділянці від Дарахівського перехрестя до Бучача.

Хмелівка, крадіжка будматеріалів

крадіжка у Хмелівці

крадіжка у Хмелівці

Читайте також:
У Тернополі спіймали проститутку, яка принесла у поліцію 500 доларів хабаря (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

На Тернопільщині у результаті ДТП загинув 21-річний чоловік

Наступна стаття

Брат пожартував: у Козові на інваліда першої групи склали протокол за п’яну їзду