Поліція розшукує безвісти зниклого керівника Гусятинського відділення “Приватбанку”

Володимир Будзінський, розшук

Поліція Тернопільщини оголосила у розшук 40-річного жителя смт.Гусятин Володимира Будзінського.

Про зникнення жителя селища Гусятин  – Будзінського Володимира Зіновійовича в Чортківське районне відділення поліції повідомила дружина.

Жінка заявила, що чоловік ще вранці, 5 липня, вийшов з дому і не повернувся. Про те, де він зараз перебуває, нічого не відомо.

Про це сьогодні, 8 липня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Прикмети зниклого: зріст близько 170-175 см, міцної статури, волосся коротке темне. Був одягнений у сірі матерчасті штани, білу сорочку на короткий рукав та чорні туфлі.

Поліцейські вивчають записи відеокамер, де міг проходити зниклий, опитують людей, які могли його бачити та перевіряють усі можливі місця, де може перебувати Будзінський Володимир.

Якщо хтось впізнав даного чоловіка або знає про його місцеперебування, телефонуйте за номерами: 8(03552) 2-12-45, 0673507180 – чергова частина, 0989286945 – сектор кримінальної поліції Чортківського РВП або на лінію “102”.

P. S. Детальніше про особу зниклого поліцейські не розголошують інформації. Але слід зауважити, що Володимир Будзінський у Гусятині досить відомій завдяки своїй професійній, політичній та громадській діяльності. Працює на посаді керуючого Гусятинським відділенням “Приватбанку”.

Був депутатом Гусятинської районної ради попереднього скликання від політичної партії “Укроп”. На минулих місцевих виборах балотувався від партії “За майбутнє”. Впродовж кількох років очолював Гусятинську районну федерацію футболу.

Читайте також:
Поліція розшукує безвісти зниклого жителя Теребовлянщини (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

У Борщеві призначили нового начальника поліції

Наступна стаття

У Тернополі з 9 липня повністю перекриють частину вулиці Микулинецької