На Донбасі від кулі снайпера загинув військовий з Тернопільщини

Володимир Яськів, загинув в АТО

Старший солдат Володимир Яськів із селища Великі Бірки загинув від пострілу снайпера.

Під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Золоте загинув старший солдат 24 ОМБр імені короля Данила Володимир Яськів.

Про це повідомили сьогодні, 10 липня, у прес-службі 24 ОМБр імені короля Данила.

У п’ятницю, 9 липня, Володимир перебував на чергуванні та вів спостереження, коли окупанти почали обстріл з крупнокаліберних кулеметів, гранатометів, протитанкових керованих ракет та мінометів 82-го калібру.

У відповідь військовослужбовцями ЗСУ була дана відповідь з дозволених засобів озброєння для придушення вогневих точок противника. Під час зміни позиції снайпер поранив старшого солдата. На превеликий жаль, поранення виявився несумісним з життям.

«Побратими та командування підрозділу, де Володимир Богданович проходив службу вже півтора роки, згадують його як порядного, сміливого, працьовитого та кваліфікованого військовослужбовця, який завжди проявляв розумну ініціативу та був надійною підтримкою для своїх командирів», – йдеться у повідомлені прес-служби 24 ОМБр імені короля Данила.

Володимир Богданович Яськів народився 29 липня 1977 року і був родом з селища Великі Бірки, що поблизу Тернополя. Невдовзі мав відзначати своє 44-річчя. Дата похорону поки невідома.

Читайте також:
На Бережанщині зіткнулися “Шевроле” і “Жигулі”. Двох жінок травмовано

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі облаштували нову локацію для проведення весільних церемоній (ФОТО)

Наступна стаття

Горіла кухня: відомі деталі пожежі у Чорткові (ФОТО)