Минулої доби на водоймах Тернопільщини загинуло троє людей

Раштівці, сільський став

У четвер, 15 липня, на водоймах області загинуло троє людей.

Про це сьогодні, 16 липня, інформують у прес-службі Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Так, вчора о 11:58 в м. Збараж в місцевому ставі, на відстані орієнтовно 2 метри від берега, виявлено тіло місцевого жителя, 1970 року народження. Ймовірна причина смерті – утоплення. Для вилучення тіла загиблого з води на місце події залучався резервний караул  державної пожежно-рятувальної частини.

О 13:40 у селі Кабарівці Зборівської територіальної громади в місцевому ставі, на відстані орієнтовно 40 метрів від берега, виявлено тіло місцевого жителя, 1973 року народження. Ймовірна причина смерті – утоплення. Для вилучення тіла загиблого з води на місце події залучався черговий караул державної пожежно-рятувальної частини.

А 19:49 у селі Тростянець Саранчуківської територіальної громади в місцевому ставі виявлено тіло жителя села Квіткове даної громади громадянина, 1991 року народження. Тіло загиблого витягнуто з води місцевим населенням. Ймовірна причина смерті – утоплення.

За даними обласного управління ДСНС, з початку цього року у водоймах Тернопільської області вже загинули 18 людей, з них 3 неповнолітніх.

Читайте також:
Поблизу Чорткова у ставку втопився чоловік (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

На трасі Городище-Зарваниця водій потрапив у яму і пошкодив авто. Що вирішив суд?

Наступна стаття

На Теребовлянщині під час пожежі загинула трирічна дівчинка із Закарпаття (ОНОВЛЕНО)