У Бучачі причіп вантажівки протаранив ресторан (ФОТО)

ДТП у Бучачі

Під час руху від вантажівки відірвався причеп і протаранив вхід до ресторану. У закладі у цей момент перебував лише персонал, відвідувачів не було. На щастя, ніхто не постраждав.

Аварія трапилася у Бучачі у суботу, 24 липня, близько 19:00. Водій вантажівки проїжджав по вулиці Галицькій в напрямку виїзду на Івано-Франківськ і не впорався з керуванням. Як наслідок, другий причіп від автомобіля відірвався і влетів на швидкості в ресторан, який розташований на узбіччі дороги, пише zaxid.net.

Причіп протаранив огорожу і врізався в літній майданчик ресторану “Гостинний двір”, а також пробив стіну закладу. На щастя, у той момент відвідувачів у закладі не було. У залі були лише офіціанти та бармен, однак вони не постраждали.

Місцеві жителі розповідають, що минулої суботи в цьому закладі гучно святкували весілля і було дуже багато людей. В день аварії там також мало б відбутися урочистості, однак весілля перенесли за кілька тижнів.

Місцевий активіст у Бучачі Роман Довбенко заявив, що звернувся до поліції через цю ДТП та ресторан, який розташований надто близько до дороги. Наразі тернопільські правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП.

аварія у Бучачі, ресторан

Читайте також:
У Теребовлі п’яний водій в’їхав в автозаправку і отримав два штрафи на суму понад 50000 гривень

Коментувати

Попередня стаття

День на Олімпіаді — 25 липня: результати, анонси і прогнози букмекерів

Наступна стаття

Замок у Личківцях: міфи, таємниці і знайомство з власниками (ФОТО)