У Тернополі на “Канаді” трапилося вбивство – загинув 60-річний чоловік

притон у Тернополі на Канаді

До десяти років позбавлення волі загрожує жителю обласного центру за нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

Суд обрав зловмисникові запобіжний захід – тримання під вартою.

Про це сьогодні, 29 липня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Тіло 60-річного чоловіка було знайдено в неділю 25 липня у закинутому приміщенні на одній з вулиць у Тернополі. Судово-медична експертиза засвідчила – смерть тернополянина була насильницькою.

У ході оперативних заходів розшуківці Тернопільського районного управління поліції встановили, що загиблий напередодні мав конфлікт зі своїм знайомим. Згодом підозрюваний пояснив, що сварилися через алкоголь, і потерпілий першим замахнувся палицею на нього. 28-річний тернополянин відібрав у жертви палицю й став наносити удари в обличчя. Коли ж той упав, бив руками по всьому тілу. Побитого 60-річного чоловіка молодик залишив помирати.

У вчиненому зловмисник зізнався. Йому  оголошено підозру за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу. За скоєне молодикові загрожує до десяти років позбавлення волі.

Закинуте приміщення, у якому трапився злочин, знаходиться на вулиці Чубинського при в’їзді зі сторони проспекту Злуки на житловий масив “Канада”. Поруч з цим приміщенням поворот до Співочого поля, також поруч стоянка для автомобілів, а за стоянкою – школа №23.

Колись у цьому приміщенні розміщування заклад громадського харчування, однак після пожежі його закрили, а будівлю так і не відновили, вона перебуває у руйнівному стані.

Зараз там постійно тусуються особи, які ведуть асоціальний спосіб життя – пиячки, наркомани, безпритульні. І що цікаво, – це вже не перше вбивство на території цього притону за останніх кілька років.

Найбільш резонансний випадок трапився у червні 2018 року, коли біля закинутої будівлі на вул. Чубинського виявили тіла двох вбитих людей.

Читайте також:
Вбивство у Тернополі: 56-річна жінка смертельно поранила свого співмешканця

Коментувати

Попередня стаття

На Теребовлящині втопилися 16-річний юнак та 50-річний чоловік

Наступна стаття

У Бучачі врятували від утоплення двох п’яних чоловіків, які впали у річку