На Монастирищині злодій вночі заліз до хати та викрав гроші

крадені гроші

Фото ілюстративне

Таємне викрадення майна задокументували працівники відділення поліції №2 (м.Бучач). Злодій проник до чужого помешкання задля збагачення.

Про це сьогодні, 12 серпня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

До працівників поліції зателефонував мешканець села Устя-Зелене, що на Монастирищині. Чоловік повідомив, що на його господарство забрався невідомий.

Як з’ясувалося, власник помешкання перебував на роботі, а підозрілий шум біля його будинку вночі почули сусіди. Вони зателефонували господарю, а той відразу набрав 102. Поліцейські оперативно виїхали на місце події. Вони  виявили, що злодій пошкодивши навісний замок проник до хати та викрав 1200 гривень, які були в спальні.

Правохоронці  «по гарячих слідах» розшукали ймовірного крадія. У нього виявили крадений гаманець з  готівкою та знаряддя злочину – молоток. 25-річний мешканець села Яргорів у скоєному зізнався. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом злочину передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України слідчі розпочали досудове розслідування. Підозрюваного перевіряють на причетність до інших злочинів.

Читайте також:
У Тернополі п’яний чоловік стріляв по автомобілях (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

3,19 проміле – у Козові спіймали і покарали дуже п’яного тракториста

Наступна стаття

У Теребовлі водій, який давав патрульним хабаря, отримав 17000 гривень штрафу