На трасі Тернопіль – Бережани фура знесла з дороги самоскид дорожників

ДТП Плотича

У селі Плотича на автодорозі Тернопіль-Бережани навантажена трубами фура зіткнулась із самоскидом, який належить будівельній фірмі, що ремонтує цю дорогу.

Вантажний автомобіль був заповнений щебенем, однак внаслідок зіткнення з фурою злетів у кювет.

Про ДТП першими у спільноті  «Файний Тернопіль» повідомили очевидці, зазначивши, що зіткнення сталося близько 09:00 у середу, 25 серпня. Вантажівка, яка їхала дорогою з Бережан у Тернопіль, зіткнулася з самоскидом компанії «Техно-Буд-Центр», який саме працював на ремонті цієї дороги.

Від удару автомобіль дорожників спершу виїхав на узбіччя, а тоді з’їхав у рів біля дороги. Внаслідок зіткнення у фури пошкодились задні колеса, тент та відірвана задня частина дверей.

У поліції Тернопільщини інформацію про ДТП підтвердили, уточнивши, що ніхто з водіїв під час зіткнення не постраждав, пише Інтернет-видання zaxid.net.

«Аварія з фурою та самоскидом трапилася вже на виїзді з села Плотича в напрямку Тернополя. У цій ДТП ніхто не постраждав. Водії вантажного автомобіля та самоскиду за допомогою медиків не зверталися. На місці виїжджали працівники патрульної поліції», – повідомили  в управлінні Національної поліції в Тернопільській області.

Відомості за фактом ДТП правоохоронці зареєстрували за ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху).

аварія Плотича Козівський район

Читайте також:
На Тернопільщині у результаті ДТП загинув 31-річний чоловік (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

17000 грн. штрафу: у Підволочиську покарали власника незареєстрованої свиноферми

Наступна стаття

Тарифи на проїзд за “Файною карткою” – одні з найдешевших в Україні