На Тернопільщині посадовець ДСНС попався на хабарі у розмірі 2400 доларів (ФОТО)

хабар Тернопіль

2 400 доларів США за допомогу у працевлаштуванні – при отриманні неправомірної вигоди на Тернопільщині викрито інспектора відділу служби надзвичайних ситуацій.

Про це сьогодні, 28 серпня, інформують у прес-службі Тернопільської обласної прокуратури.

“Під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури  викрито головного інспектора відділу запобігання надзвичайним ситуаціям районного управління ГУ ДСНС України в Тернопільській області під час одержання ним неправомірної вигоди в сумі 2 400 доларів США ( ч.3 ст. 368 КК України)”. – йдеться у повідомленні.

Досудовим розслідуванням встановлено, що посадовець спільно з іншими службовими особами ГУ ДСНС України в Тернопільській області  вимагали у місцевого жителя  неправомірну вигоду в сумі 2 400 доларів США за працевлаштування в підрозділах УДСНС в Тернопільській області та подальше переведення на роботу до Тернопільського районного управління ГУ ДСНС України в Тернопільській області.

Службовця затримано під час одержання грошей. Вирішується питання щодо повідомлення йому підозри  та обрання міри запобіжного заходу, а також встановлюються інші особи причетні до цього злочину.

Заходи з викриття правопорушника проводились за оперативного супроводу працівників УСР в Тернопільській області ДСР НП України.  Розслідування ведеться  слідчими третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Тернополі) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові.

хабар, 1000 доларів, Тернопільщина

Читайте також:
За 1000 доларів хабаря посадовець Держпродспоживслужби отримав 42500 гривень штрафу

Коментувати

Попередня стаття

Поблизу Зборова зіткнулися чотири автомобілі. Шестеро людей травмовано (ФОТО)

Наступна стаття

Весь земной шар делает ставки на матчи по Дота 2