У Кременці п’яний водій на “Жигулях” не розминувся з автомобілем “Рено”

ДТП

Кременецький районний суд призначив покарання для водія, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

Як вбачається із матеріалів справи, випадок трапився 25 липня цього року у Кременці – близько першої години ночі на вулиці Дубенській водій автомобіля “ВАЗ 2101” (“Жигулі”, “копійка” – ред.) не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автомобілем марки “Рено”.

Винуватець аварії перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Огляд проводився за допомогою алкотестеру, результат – 1,8 проміле, що у 9 разів вище допустимої норми.

На порушника склали два адміністративні протоколи – за ст. 124 КУпАП (скоєння ДТП) і зі ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У суді водій “Жигулів” визнав свою провину.

Тож Кременецький районний суд 6 вересня визнав водія “Жигулів” винним у вчиненні зазначених у протоколах порушень та призначив йому покарання у вигляді 17000 гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік.

17 вересня минув термін подачі апеляції і рішення суду набрало законної сили.

Читайте також:
2,2 проміле: у Кременці п’яний водій розбив свої “Жигулі” і чужого “Нісана”

Коментувати

Попередня стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 24 вересня

Наступна стаття

“Техно-Буд-Центр” виграв тендер на ремонт дороги Гримайлів – Гусятин – Борщів