На Борщівщині чоловік убив сусідського собаку і викинув тіло у криницю

собака, отруєння

Жорстоке поводження з тваринами інкримінують працівники відділення поліції №1 (м.Борщів) мешканцю Мельнице-Подільської ОТГ.

Чоловік смертельно травмував собаку. Про це сьогодні, 18 жовтня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Жителька Мельнице-Подільської ОТГ розповіла правоохоронцям, що знайшла мертву собаку у криниці на власному господарстві. Будинок заявниці обладнаний камерою відеоспостереження, яка і зафіксувала протиправне.

Як з’ясувалося, собаку породи пекінес забив родич жінки, з яким склалися неприязні відносини. Чоловік зайшов на подвір’я, коли господарів не було вдома. Собака почав гавкати на нього, він схопив палку та забив тварину. Мертвого домашнього улюбленця він викинув в колодязь.

Правоохоронці розшукали порушника. За фактом злочину відкрито кримінальне провадження згідно ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) КК України. За такі дії передбачений штраф до 51 000 гривень, арешт до шести місяців або обмеження волі на термін до 3 років.

Читайте також:
Пенсіонер з Борщева, який застрелив собаку, отримав суворе покарання

Коментувати

Попередня стаття

На жителя Підволочиська шахраї оформили кредитів на 30000 гривень

Наступна стаття

Робота у Зборові: свіжі вакансії за жовтень