У Кутківцях сотні людей стали на захист водія, якого хотіли оштрафувати за стоячих пасажирів

Кутківці

Інцидент трапився вчора ввечері – до натовпу тернополян, які не давали поліцейським оштрафувати водія маршрутки, приїхало кілька екіпажів патрульних.

У Тернополі у мікрорайоні Кутківці, у вівторок, 19 жовтня, близько 19:30 відбувся конфлікт між пасажирами, водієм маршрутного автобуса №15 та патрульними поліцейськими.

Патрульні на вулиці Золотогірській зупинили водія маршрутки та хотіли його покарати за перевезення стоячих пасажирів у період карантину.

Однак спочатку пасажири вийшли з маршрутки і почали відстоювати водія перед поліцейськими. А згодом до них приєдналися мешканці навколишніх будинків.

Вони кричали, що у їхній віддалений мікрорайон їздить мало автобусів, а через карантинні обмеження тепер взагалі важко дістатися на роботу чи повернутися із роботи.

Загалом понад сотня людей намагалися перешкодити поліцейським скласти адміністративний протокол на водія маршрутки.

Патрульні в свою чергу покликали підмогу. У соціальних мережах жителі Кутківців пишуть про те, що на місце конфлікту приїхало сім автомобілів поліцейських, а також бійці Нацгвардії.

За інформацією патрульної поліції, станом на 20:30 конфлікт поліцейських з пасажирами та водієм маршрутки вже звершився і люди почали розходитися по домах.

Нагадаємо, за порушення карантинних вимог, в тому числі і що стосується перевезення стоячих пасажирів, передбачений штраф у розмірі 17000 гривень. Рішення про призначення чи не призначення приймається у суді на основі розгляду матеріалів справи.

Читайте також:
У школах Тернополя поліція перевіряє вчительські Covid-сертифікати (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

Попри складну ситуацію Тернопіль збереже діючі тарифи на тепло для городян

Наступна стаття

У Бучачі другий день поспіль гасять масштабну пожежу на сміттєзвалищі