Поблизу Бучача зіткнулися два “Мерседеси”. Винуватець аварії був п’яним

ДТП

Бучацький районний суд призначив покарання для водія, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

Як вбачається із матеріалів справи, випадок трапився 15 жовтня цього року. На першому кілометрів автодороги Бучач-Возилів-Сновидів водій легкового автомобіля “Мерседес Бенц С220” не вибрав безпечної швидкості руху і допустив бокове зіткнення з мікроавтобусом “Мерседес Бенц 814”.

У результаті аварії, на щастя, обійшлося без травмованих, але обидва транспортні засоби отримали механічні ушкодження.

Окрім того винуватець зіткнення перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння на місці події він відмовився. Також відмовився і проїхати у найближчий медичний заклад.

У підсумку на порушника склали три адміністративні протоколи – за ст. 124 КУпАП (скоєння ДТП), за ч. 1 ст. 130 КУпАП (нетверезе керування транспортним засобом) і за ч. 2 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має права керувати таким транспортним засобом).

У судовому засіданні водій легкового автомобіля марки “Мерседес” свою провину у вчиненні трьох адміністративних порушень визнав.

Відтак, Бучацький районний суд призначив порушникові покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень.

Термін апеляційного оскарження уже минув і 8 листопада постанова суду набрала законної сили.

Читайте також:
1,3 проміле: на Бережанщині через п’яного водія загинули двоє людей

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Бережанах: свіжі вакансії у листопаді

Наступна стаття

Поліція шукає водія, який у Монастириськах скоїв ДТП і втік з місця події