Аварія на Теребовлянщині: у Варваринцях п’яний водій в’їхав у металеву огорожу

ДТП

Теребовлянський районний суд призначив покарання для водія автомобіля, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

Як вбачається із матеріалів справи, випадок трапився 16 жовтня цього року у селі Варваринці, що на Теребовлянщині. Водій легкового автомобіля марки “Ауді” не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення із металевою огорожею.

У результаті аварії пошкодження отримали автомобіль та огорожа. Водій, винуватець інциденту, перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Але від проходження огляду на місці події та від проходження огляду у медичному закладі кермувальник категорично відмовився. Відтак, на нього склали два адміністративні протоколи – за ст. 124 КУпАП (спричинення ДТП) і за ч. 1 ст. 130 КУпАП (нетверезе керування транспортними засобами).

У судовому засіданні водій визнав свою провину у повному обсязі і у зв’язку з важким матеріальним становищем просив у суду відстрочити сплату штрафу.

Дослідивши матеріали справи, Тернопільський міськрайонний суд 4 листопада постановив водія автомобіля “Ауді” визнати винним у вчиненні порушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП, та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік.

Враховуючи побажання водія, суд відстрочив сплату штрафу на 6 місяців – до 4 травня 2022 року.

Читайте також:
У Струсові п’яний водій “Мерседесу” переїхав припаркований велосипед

Коментувати

Попередня стаття

Коронавірус на Тернопіллі сьогодні: статистика станом на 14 листопада

Наступна стаття

На Тернопільщині за 1,5 млрд відремонтують дорогу Кременець – Біла Церква