ДТП, у якій поблизу Тернополя загинули двоє людей: оголосили підозру водієві легкового авто

ДТП на Тернопільщині

Повідомили про підозру водію автомобіля «VOLKSWAGEN PASSAT», який зіткнувся 8 грудня 2021 року із автобусом «MERCEDES BENZ 313» поблизу Тернополя.

Про це сьогодні, 13 грудня, інформують у прес-службі Тернопільської обласної прокуратури.

Нагадаємо, 8 грудня о 16.30 на дорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, поблизу села Лозова трапилась резонансна ДТП, під час якої автомобіль «VOLKSWAGEN PASSAT» виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з маршрутним автобусом «MERCEDES BENZ SPRINTER 313», що віз пасажирів з Тернополя до Кременця.

У ДТП постраждали 11 людей, серед яких – обидва водії, пасажири маршрутки та легківки. Згодом від отриманих травм у лікарні померли водій «MERCEDES BENZ SPRINTER» і пасажирка цього авто, за життя та здоров’я інших потерпілих продовжують боротись медики.

Нагадаємо, після цієї резонансної ДТП правоохоронці не повідомляли хто саме, водій легкового авто чи водій автобуса, виїхав на зустрічну і спричинив зіткнення. Причиною цьому було те, що покази учасників події дуже різнилися. Відтак, чекали на результати проведених експертиз.

Отож, тепер водію автомобіля «VOLKSWAGEN PASSAT» повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель 2 осіб (ч. 3 ст. 286 КК України).

Також прокурори скерували до суду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Триває розслідування, що здійснюють слідчі поліції.

Читайте також по цій темі:
На Тернопільщині у результаті ДТП двоє людей померли, семеро – у лікарні

Коментувати

Попередня стаття

Жителька Бучаччини стала жертвою шахрайства: з її рахунку зникло 22000 гривень

Наступна стаття

Оголошено тендер на ремонт дороги Слобідка – Таурів