Житель Чортківщини у колишньої дружини викрав 2800 доларів

240 годин громадських робіт присудили на Чортківщині чоловіку, що проник у підвальне приміщення будинку колишньої дружини та викрав звідти гроші.

Про це йдеться у вироку Чортківського райсуду від 3 лютого. Фігурант справи – із середньою спеціальною освітою, розлучений, непрацюючий.

Як вбачається із обвинувального акту, випадок трапився у грудні 2021 року. Тоді обвинувачений підібрав ключ до підвального приміщення будинку екс-дружини, проник всередину та виніс звідти 2800 доларів США. Таким чином, вчинив правопорушення за ч.3 ст. 185 КК, тобто таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням у інше приміщення.

До суду справа пішла уже з укладеною угодою про визнання винуватості між обвинуваченим та прокуратурою. Її суд 3 лютого затвердив. Він визнав чоловіка винуватим у згадуваному злочині та присудив узгоджене покарання. Йдеться про 240 годин громадських робіт.

Гроші, як випливає із матеріалів справи, потратити не встиг. Адже вони були речовим доказом у справі. Їх суд ухвалив залишити в користуванні потерпілої.

Наразі вирок законної сили не набрав. Оскаржити його можуть протягом 30 днів з дня проголошення.

Читайте також:
Міська рада Тернополя вимагає заборонити діяльність проросійських організацій, партій та публічних осіб

Коментувати

Попередня стаття

Минулої доби на Тернопільщині у результаті пожеж загинули двоє людей

Наступна стаття

У Теребовлі неуважна і не дуже твереза водійка скоїла ДТП