У Теребовлі чоловік з двох автомобілів викрав два мобільні телефони

наручники

За один день зловмисник обікрав два транспортних засоби. За обома фактами розпочато кримінальні провадження.

Про це сьогодні, 22 лютого, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

До співробітників Теребовлянського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя одного із місцевих сіл про те, що невідома особа викрала з його автомобіля мобільний телефон.

Зі слів чоловіка, він приїхав у Теребовлю по справах. Автівку припаркував на одній із вулиць міста та залишив в салоні телефон. Коли повернувся, виявив відчиненими дверцята машини та  зникнення засобу зв’язку.

Допоки поліцейські працювали над розкриттям злочину до них надійшло ще одне схоже повідомлення про крадіжку з автівки. У потерпілого теж викрали мобільний телефон.

У ході розшукових заходів поліцейські встановили що до обох злочинів причетний  58-річний житель Теребовлі. Він не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців – наразі в суді розглядаються дві справи, в яких чоловік фігурує підозрюваним у крадіжках з транспортних засобів.

Правоохоронці затримали жителя Теребовлі відповідно до статті  208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри за ч.3 ст. 185 ККУ та обрання запобіжного заходу.

Читайте також:
Жителя Скалатської громади судитимуть за серію крадіжок

Коментувати

Попередня стаття

Пожежа у Козівській громаді: на дорозі загорівся автомобіль “Пежо”

Наступна стаття

Яремчук пояснив причини своєї низької результативності у «Бенфіці»