У Кременці водій “Жигулів” за п’яну їзду отримав 34000 гривень штрафу

Кременецький районний суд призначив покарання для водія, який повторно впродовж року керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення було зафіксовано 16 січня 2022 року у місті Кременці. Ввечері, близько 21.30, на вулиці Шевченка працівники поліції зупинили водія автомобіля “ВАЗ 2104”, який перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Огляд на стан сп’яніння проводився на місці зупинки. Алкотестер показав 1,68 проміле, що у 8 разів вище допустимої норми.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП (повторне впродовж року керування транспортним засобом у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У судове засідання водій не з’явився. Причини неявки не повідомив. Тож справу розглянули без його участі.

Дослідивши матеріали справи, Кременецький районний суд постановив водія автомобіля “ВАЗ 2104” визнати винним у вчиненні інкримінованого порушення і призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 34000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 3 роки. Постанова суду уже набрала законної сили.

Читайте також:
У Заліщиках п’яний водій “Таврії” втікав від поліції і заїхав у тупик

Коментувати

Попередня стаття

У Заліщиках п’яний водій “Таврії” втікав від поліції і заїхав у тупик

Наступна стаття

2,35 проміле: у Бережанах спіймали дуже п’яного водія “Жигулів”