У Кременці жінка втікала від сімейного насильства і попалася п’яною за кермом авто

жінка за кермом

Кременецький районний суд призначив покарання для водійки, яка керувала автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення було зафіксовано 8 лютого цього року у місті Кременці. Ввечері, близько 23.00, на вулиці Текстильників працівники поліції зупинили водійку автомобіля “Опель Вектра”, яка перебувала за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Огляд на стан сп’яніння спочатку проводився на місці зупинки. Драгер показав 1,13 проміле, що майже в 6 разів вище допустимої норми і це вважається середнім ступенем алкогольного сп’яніння.

Жінка не погодилася з отриманим результатом і тоді для повторного огляду проїхали у медичний заклад. У лікарні результат тесту уже становив 2,9 проміле, що майже в 15 разів вище допустимої норми і це вважається сильним ступенем алкогольного сп’яніння.

На порушницю склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (нетверезе керування транспортним засобом).

У судовому засіданні водійка “Опеля” свою провину визнала, щиро розкаялася у вчиненому та просила її суворо не карати. Пояснили, що поводилась так, оскільки її чоловік відносно неї вчиняв домашнє насильство.

Відтак, дослідивши матеріали справи, Кременецький районний суд постановив водійку автомобіля “Опель Вектра” визнати винною у вчиненні порушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП, та призначив їй покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік. Постанова суду уже набрала законної сили.

Читайте також:
У Бучачі чоловік звечора добре випив, а зранку сів за кермо і отримав 51000 грн штрафу

Коментувати

Попередня стаття

Поблизу Тернополя велосипедист потрапив під колеса легкового автомобіля

Наступна стаття

Псевдокоханець ошукав жительку Тернополя на 1000 доларів