У боях на Донеччині загинув воїн зі Скали-Подільської Сергій Прокоп’юк

Сергій Прокоп'юк

Під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув 46-річний військовий зі Скали-Подільської Сергій Прокоп’юк.

Про це інформують Скала-Подільська територіальна громада та начальник другого відділу Чортківського РТЦК та СП підполковник Богдан ВЕРБІЦЬКИЙ.

“Сьогодні надійшла сумна звістка про загибель українського воїна, головного сержанта стрілецького взводу Тернопільської окремої бригади територіальної оборони штаб-сержанта ПРОКОП’ЮКА Сергія Валерійовича, 1976 року народження, жителя смт Скала-Подільська”. – йдеться у повідомленні підполковника Богдана Вербіцького.

Зазначається, що Сергій Прокоп’юк загинув 10 вересня 2022 року в ході виконання бойового завдання під час стрілецького вогню на Донеччині.

Депутатський корпус Скала-Подільської селищної ради, селищний голова та виконавчий комітет висловлюють слова щирого співчуття рідним та близьким головного сержанта Сергія  Прокоп’юка.

“Дорогі батьки, схиляємо голови перед  Вашою безмірною втратою.  Ми пишаємося, що  Ви народили  й виховали справжнього чоловіка, патріота, воїна. Сергій Валерійович, проявляючи мужність та вірний воїнській присязі, загинув 10.09.2022 року в ході виконання бойового завдання під час стрілецького обстрілу на Донеччині. Доземний  уклін Вам та дружині Ірині Олександрівні.  Дітям полеглого –  донькам Софії та Анастасії  бажаємо світлого майбутнього, мирного життя, пишайтеся батьком-героєм”. – йдеться у повідомленні громади.

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Читайте також:
Контрнаступ ЗСУ: Куп’янськ та Ізюм уже звільнені, наші уже під Лисичанськом

Коментувати

Попередня стаття

Митрополит Епіфаній освятив іконостас у Горинці на Кременеччині (ФОТО)

Наступна стаття

У Бучачі водій “Запорожця” за п’яну їзду отримав 10 діб арешту