У Козові судили чоловіка, який у лісі зрубав три дерева

ліс дерева, падіння дерев

Чоловік зрубав три дерева на території на загальнозоологічного заказника місцевого значення та отримав умовне покарання. Обвинувачений пішов на угоду з прокуратурою.

Про це йдеться у вироку Козівського районного суду. Фігурант справи – неодружений, не працює, з базовою загальною середньою освітою, раніше не судимий.

Як вбачається із матеріалів справи, 15 червня цього року в обідню пору обвинувачений вирушив у ліс, що розташований в межах загальнозоологічного заказника місцевого значення «Ішківський», що на околиці села Ішків, Купчинецької територіальної громади.

Там за допомогою сокири  зрубав  липу, діаметром пня у корені 14 см., клен, діаметром пня у корені 14 см. та глід, діаметром 10 см. Такі його дії були кваліфіковані органом досудового слідства за ч.3 ст. 246 КК, тобто незаконна порубка дерев, вчинена на території природно-заповідного фонду.

Надалі чоловік пішов на угоду з прокуратурою, яку суд у липні затвердив. Він визнав чоловіка винуватим у вчиненні вищезгаданого злочину та присудив узгоджене покарання. Йдеться про 3 роки тюрми, звільнення від їхнього відбування та призначення року іспитового строку. Вирок нещодавно набрав законної сили.

Читайте також:
У Бережанах грабіжник, який викрав з автомобіля 230000 гривень, отримав умовний термін

Коментувати

Попередня стаття

Казино V Bet: вигравай по-чесному – отримуй задоволення

Наступна стаття

5 характеристик, які мусять мати кожні TWS-навушники