На Тернопільщині з автобуса випала жінка

ДТП автобус

Відгукнутися очевидців автопригоди, яка трапилася 20 березня на дорозі М-19 “Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече”, між селищами Дружба та Микулинці, просять правоохоронці відділення поліції №3 (м. Теребовля).

Близько 8:20 ранку з рейсового автобуса, який прямував з Тернополя до Івано-Франківська на проїжджу частину випала пасажирка. За попередніми даними, жінка готувалася вийти з транспорту на зупинці і, можливо, випадково натиснула на ручку дверей.

Водій різко зупинив транспорт і в нього врізався тягач “Volvo”, який слідував позаду, не дотримуючись безпечної дистанції, інформують у прес-службі обласної поліції.

В результаті ДТП постраждала 57 -річна пасажирка, яка випала з транспорту. У потерпілої тяжкі травми голови, вона перебуває в реанімаційному відділені теребовлянської лікарні без свідомості.

Слідчі встановлюють причини нещастя і просять відгукнутися пасажирів, які на момент ДТП перебували в салоні транспортного засобу та інших очевидців події. Будь-яка інформація може стати корисною для подальшого розслідування даного кримінального провадження і встановлення винних.

Залишити інформацію можна, зателефонувавши на лінію “102″ або за номером  098 716 98 40.

Читайте також:
Нардеп з Тернопільщини став учасником смертельної ДТП

Коментувати

Попередня стаття

У Монастириській громаді нетверезий водій давав поліції 500 доларів хабаря

Наступна стаття

Найкращі онлайн-курси покеру для початківців