Вибухи на Хмельниччині: є влучання у критичну інфраструктуру, поїзди йдуть в обхід

Фото ілюстративне

У Хмельницькій області внаслідок нічного ворожого обстрілу зафіксовано приліт по критичній інфраструктурі, є поранені та постраждалі, пошкоджені будівлі та будинки.

Про це повідомили у соцмережах Хмельницька ОВА та міський голова Хмельницького Олександр Семчишин.

“На жаль, маємо приліт по критичній інфраструктурі. Об’єкт знаходиться за межами населених пунктів. Зберігаємо спокій. Відповідні служби працюють. Окремі потяги сьогодні слідуватимуть зміненим графіком. Подробиці згодом”. – повідомили у Хмельницькій ОВА.

Згодом міський голова Хмельницького Олександр Семчишин також повідомив: “Внаслідок вибухових хвиль у Хмельницькому пошкоджено навчальні заклади, медичні заклади, адміністративні будівлі, промислові об’єкти, багатоповерхові та індивідуальні житлові будинки. Є постраждалі і поранені мешканці громади. Кількість уточнюється”.

У соцмережах також повідомлялося місцевими мещканцями про вибухи на Львівщині, однак голова Львівської ОВА Максим Козицький згодом заявив, що у регіоні усе спокійно.

“Звуки вибухів, які чули у різних районах нашої області, – це відлуння роботи ППО в іншій області”. – зазначив Козицький.

Нагадаємо, впродовж ночі 13 травня повітряна тривога поетапно ширилася усіма областями України, у деяких – повторювалася кілька разів.

На Тернопільщині повітряну тривогу оголосили о 03:41 і тривала вона аж до 07:05.

Читайте також:
Верховна Рада продовжила дію воєнного стану і мобілізації

Коментувати

Попередня стаття

Космолот: найкраще казино для гри на реальні гроші

Наступна стаття

У Тернополі під час повітряної тривоги пролунали вибухи (ОНОВЛЕНО)