Власники баз відпочинку розповіли, скільки коштуватиме день на морі

відпочинок на Чорному морі

Власники українських баз відпочинку переконані, що сезон цього року розпочнеться з кінця червня.

Більшість чекає пояснень від уряду, як саме мають убезпечити своїх клієнтів, але до відкриття вже готуються, пише Тернополіс з посиланням на gazeta.ua.

“Сезон цього року плануємо відкрити з середини червня. У червні ціна за номер буде 550 гривень, в липні та серпні – 750 гривень. Такі ж ціни були й торік. Не змінюємо їх, щоб відпочило більше людей”, – розповідає власниця бази відпочинку “Віла Вікторія” у селі Генгірка Генічеського району Наталя Григорчук. На території бази є власний басейн, а от до моря йти близько 600 метрів.

“Люди вже дзвонять і більшість записуються на відпочинок у липні”, – каже Наталія.

Кілька років тому стали популярними готелі, в яких все включено. Тиждень відпочинку на двох з харчуванням, масажами і гарним видом з вікна обійдеться від 19 тис грн до 24 тис грн. Більшість власників дорогих готелів стверджують, що цього року також годуватимуть туристів, але їжу потрібно буде замовляти по кількох варіантах меню, її приноситимуть офіціанти за столик.

Найдорожче відпочити цього року буде в Одесі. Тиждень відпочинку на двох у готелі на березі моря обійдеться у 35 тис грн.

“Одеса завжди була дорогим місцем відпочинку. І це не через найкращий сервіс, а через престиж. Так само колись у Криму було престижно відпочивати в Ялті. Хоча там були не найкращі готелі, але ціна була висока. В Одесу їде багато іноземців. Ми бронюємо готелі для німців, білорусів, англійців і поляків. Заробітки там вищі, а відповідно і ціна для них нормальна”, – каже турагент з організації внутрішнього відпочинку Юрій Панюк.

Найдешевший відпочинок на Азовському морі на приватних базах. Ліжкомісце у восьмимісному номері обійдеться у 150 гривень. Зручності та літній душ для відпочивальників надворі.

Читайте також:
Санітарний лікар назвав умови відвідування пляжів у час пандемії коронавірусу

Коментувати

Попередня стаття

Міністерство освіти затвердило нові дати проведення ЗНО-2020

Наступна стаття

У Тернополі двірник намагався вбити завідуючу дитячого садка