У Польщі в результаті ДТП загинув 41-річний українець

29 травня у Польщі внаслідок ДТП неподалік від Вроцлава на автомагістралі А4 (повіт Сьрода-Шльонська) за участі мікроавтобуса Opel Movano та вантажівки Mersedes загинув українець.

Про це повідомив директор департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев, пише Тернополіс з посиланням на УНН.

За його словами, 30 травня управління поліції міста Вроцлав повідомило про аварію, внаслідок якої на місці події загинув водій мікроавтобуса – громадянин України, 1979 року народження.

Він зазначив, що після проведення слідчих заходів на місці аварії тіло померлого було доправлено до закладу судової медицини Вроцлава. За фактом ДТП управлінням повітової поліції місті Сьрода Шльонська проводиться кримінальне провадження у справі.

«Генеральне консульство України в Кракові підтримує зв’язок з місцевою поліцією, медичним закладом та вживає заходів щодо розшуку родичів померлого українця. Справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби МЗС та Генерального консульства України в Кракові», – додав Погорельцев.

За інформацією польських ЗМІ, водій мікроавтобуса невчасно зреагував на затор, який утворився на дорозі через ремонт моста та допустив зіткнення із вантажівкою, яка зупинилася попереду.

Читайте також:
Затримали 33 українців, які намагалися нелегально перетнути польсько-чеський кордон

Коментувати

Попередня стаття

Тернополян та гостей міста запрошують покататися на теплоході “Капітан Парій”

Наступна стаття

На Тернопільщині цього літа до війська покличуть 550 юнаків