Витягли з петлі: троє українських заробітчан у лісі врятували молодого поляка

У Польщі троє українців після відбуття карантину відразу ж стали героями – врятували життя 25-річному чоловікові.

Випадок трапився цими днями у Поморському воєводстві. Троє працівників з України в Польщі йшли через ліс від села Сомоніно до села Келпіно і мимохіть стали героями.

Драматична ситуація розігралася, коли троє українців, які приїхали на роботу на будівництво, після відбуття карантину вибралися разом з колегою-поляком на прогулянку і хотіли перекусити, пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на dziennikbaltycki.pl.

Пішли лісом, аби скоротити дорогу, однак до закладу громадського харчування так і не дійшли. У лісі один з українців побачив… чоловіка, який висів у петлі на дереві. Всі разом кинулися до нього, щоб спробувати врятувати. Чоловіка витягли з петлі, але той подавав слабкі ознаки життя. До нього одразу викликали “швидку”.

Щоб медики змогли відшукати місце інциденту в лісі, одному з хлопців довелося вийти на головну вулицю в селі Келпіно й там зустріти їх.

Пройшов ще деякий час, аж поки “швидка” нарешті прибула на місце. Чоловіка, який пробував повіситися, забрали до лікарні. Його життя вдалося врятувати.

Читайте також:
У Польщі поліціянтка врятувала життя українському заробітчанину

Коментувати

Попередня стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 28 квітня

Наступна стаття

Керівництво ФГ “Гадз” проводить робочу поїздку в італійську провінцію Больцано