У Польщі внаслідок ДТП загинули троє молодих українців

ДТП у Польщі

Дорожнього транспортна пригода зі смертельними наслідками за участі громадян України трапилася у Польщі.

У середу, 29 вересня, близько 21.00 (за київським часом) поблизу населеного пункту Жгув неподалік Лодзі у центрі Польщі, загинули троє громадян України, ще одна українка перебуває в лікарні.

Як повідомила сьогодні, 30 вересня, речниця поліції Лодзького воєводства Йоанна Концка, загиблими є двоє чоловіків віком 23 і 25 років і 23-річна жінка, ще одна жінка 25-ти років перебуває в лікарні, пише Укрінформ.

“Вдалося підтвердити, що в автомобілі на польській реєстрації подорожували четверо громадян України, вони проживали у Вроцлаві”, — заявила Концка.

Вона додала, що двоє із загиблих, ймовірно, були подружжям.

За попередньою інформацією поліції, водій автомобіля BMW, яким подорожували українці дорогою національного значення №91 у напрямку міста Катовіце, втратив контроль над транспортним засобом. У результаті автомобіль на великій швидкості наїхав на електричний стовп і розпався на дві частини.

На місці працювали рятувальники зі спеціальним обладнанням, оскільки постраждалих потрібно було витягувати з надзвичайно понівеченого автомобіля.

У ДТП також брали участь два інші автомобілі, але постраждалих серед пасажирів цих транспортних засобів немає.

Розслідування справи цієї ДТП перебуває під контролем прокуратури у Лодзі.

Нагадаємо, як повідомляв раніше Тернополіс, 15 вересня у населеному пункті Нємглови Лодзького воєводства трапилося ДТП, у результаті якого загинуло четверо осіб, серед них – двоє громадян України.

Читайте також:
На трасі Львів – Тернопіль перекинувся рейсовий автобус (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

На Тернопільщині заввідділенням районної лікарні попалася на хабарі у розмірі 1500 доларів

Наступна стаття

На Тернопільщині у піщаному кар’єрі трапилося смертельне ДТП – загинула 60-річна жінка