В Італії роботодавець застрелив українську заробітчанку

вбивство українки в Італії

В італійському місті Торре Аннунціата місцевий мешканець вбив 67-річну громадянку України. 81-річний італієць був незадоволений тим, як українка доглядала за його сестрою.

Трагедія трапилася 15 грудня у місті Торре Аннунціата, що в муніципалітеті провінції Неаполь, пише Тернополіс з посиланням на італійське видання Fanpage.

81-річний Пеллегріно Рейбальді застрелив з пістолета 67-річну українку Марію Баран, яка доглядала за його сестрою.

Коли карабінери прибули на місце злочину, Рейбальді не чинив опору і не намагався втекти з місця події. Він передав зброю італійським правоохоронцям, показав, де знаходиться тіло і зізнався у скоєнні злочину.

Мотиви вбивства пояснив тим, що українка начебто погано доглядала за його сестрою.

81-річний Пеллегріно Рейбальді – професор математики, працював на посаді викладача. У місті Торре Аннунціата про нього відгукуються позитивно.

Але зазначають, що в минулому чоловік мав скандали з доглядальницями, які опікувалися над його сестрою. У італійця були претензії, що доглядальниці начебто неналежно виконують свої обов’язки. Такі ж конфлікти у нього були і стосовно українки, яку він убив.

вбивство українки в Італії

67-річна Марія Баран із Львівської області.  Вона поїхала на роботу до Італії і раніше працювала доглядальницею для інших людей, її добре знали в Торре Аннунціата.

Жінка була дуже активною в групі співвітчизників, які, як і вона, оселилися в районі Везувіану. Дві дочки пані Марії живуть у Неаполі.

Наразі за фактом вбивства порушено кримінальну справу, проводиться розслідування.

Коментувати

Попередня стаття

Коронавірус на Тернопіллі сьогодні: статистика станом на 19 грудня

Наступна стаття

У Тернополі у грудні тарифи на гарячу воду і тепло піднімати не будуть – позиція мера