Нема грошей: тернопільська “Нива” може відмовитися від виходу у першу лігу

Тернопільська “Нива” може відмовитися від підвищення в класі, якщо не будуть знайдені додаткові джерела фінансування.

Коштів у найсильнішої команди групи “А” другої ліги катастрофічно не вистачає. Наразі керівники “жовто-зелених” ще не визначилися з подальшою стратегією клубу, пише Тернополіс з посиланням на FootBoom.

– 5 червня має відбутися зустріч керівництва “Ниви” з потенційними інвесторами, тільки після неї можна буде говорити про те, в якому напрямку ми будемо рухатися, – заявив у коментарі FootBoom наставник тернопільської команди Василь Малик.

Нагадаємо, у зв’язку з пандемією коронавірусу чемпіонат України з футболу у першій та другій лігах вирішили достроково завершити, погодившись на ті результати, які були станом на початок запровадження карантину.

Після осінньої стадії турніру тернопільська “Нива” була на першому місці у групі А другої ліги. Відтак, вона стала переможцем групи і тепер претендує на підвищення у класі.

Питання обміну командами між лігами футбольні функціонери мають вирішити у найближчі дні, але “Нива” однозначно претендує на підвищення у класі – єдиною перешкодою у цьому може бути тільки відсутність фінансування клубу.

Читайте також:
Фінал Кубка України з футболу перенесли з Тернополя у Львів

Коментувати

Попередня стаття

Після землетрусу в Румунії на Прикарпатті утворився унікальний грязьовий вулкан (ФОТО)

Наступна стаття

40000 на місяць: мер Кременця оприлюднив декларацію доходів за 2019 рік