“Нива” у матчі з “Волинню” забила чотири м’ячі: по два у свої та чужі ворота (ВІДЕО)

У четвер, 1 жовтня, тернопільська “Нива” провела пропущений матч 3 туру Чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги.

Тернополяни у Луцьку проти місцевої “Волині” зіграли в нічию з рахунком 2:2.

Причому, слід відзначити, що у цьому матчі забивала тільки тернопільська команда. Спочатку у першому таймі два голи у свої ворота, а у другому – вже у ворота суперника.

Поєдинок розпочався жахливо для “Ниви”. Уже на 8-ій хвилині зустрічі після подачі зі штрафного захисник тернополян Хохлов зрізав м’яч у власні ворота, а на 13-ій хвилині тернополянин Дворовенко подвоїв рахунок, поціливши також у власні ворота.

Два автоголи на старті зустрічі – гірше і не придумаєш. Втім, граючи від оборони, тернополяни все ж таки дочекалися своїх моментів.

А чекати довелося доволі довго. На 72-ій воротар “Волині” допустився помилки, випустивши слизький м’яч з рук, і цим скористався Сергій Кисленко, який влучно пробив по воротах – 2:1.

А на 78-ій хвилині Кисленко оформив дубль. Після подачі зі штрафного луцькі захисники не впильнували форварда “Ниви” і той спокійно головою переправив м’яч у ворота.

2:2 – дивовижна нічия і це уже четверта для тернополян, які поки що йдуть у цьому сезоні без перемог, але і без поразок. Після чотирьох турів в активі “Ниви” 4 очки.

Свій наступний матч тернопільська команда проведе 6 жовтня в гостях у Горішніх Плавнях проти ФК “Гірник-Спорт”.

Читайте також:
“Динамо” і “Шахтар” дізналися суперників у груповому етапі Ліги Чемпіонів

Коментувати

Попередня стаття

Радикальну партію не пустили на вибори у Тернопільську міську та обласну раду

Наступна стаття

“Батьківщина” презентувала претендента на мера Тернополя та першу п’ятірку кандидатів у депутати