Футболіст із Бережанщини вибив донецький “Шахтар” з Кубка України (ВІДЕО)

Учора в Україні зіграли матчі 1/4 фіналу кубка України. До півфіналу прогнозовано пройшли київське «Динамо», луганська «Зоря» і ПФК «Олександрія».

А в останньому чвертьфінальному матчі сталася гучна сенсація. У Києві грали чемпіон України донецький «Шахтар» і лідер першої ліги «Агробізнес» із Волочиська.

Гра, звісно, відбувалася з перевагою «гірників», які на 51-ій хвилині навіть отримали право пробити пенальті, проте, після удару Алана Патрика, м’яч забрав голкіпер Олег Мозіль.

«Агробізнес», до речі, не лише відсиджувався в обороні, а й проводив власну контргру, і також мав не один слушний момент для взяття воріт. Врешті-решт гра перейшла у додатковий час, і ось тут трапилася сенсація. На 96-ій хвилині Ігор Бойчук вивів у вільний простір на половині поля «Шахтаря» форварда «Агробізнесу» Богдана Семенця , і той реалізував вихід на голкіпера суперника. У підсумку, матч так і завершився 1:0, і до півфіналу вийшов «Агробізнес»!

До речі, герой матчу 30-річний Богдан Семенець — уродженець с. Котів Бережанського району. У 2007-2008  рр. розпочинав професійну кар’єру в складі тернопільської «Ниви», а у 2012-15 рр. виступав за ФК «Тернопіль» (85 матчів, 44 голи).

Потім нападник виступав у складі ФК «Полтава» (28 матчів, 6 голів) і харківського «Геліоса» (32 матчі, 1 гол). А з 2017 р. перебуває у складі «Агробізнесу», за який зіграв 87 матчів і забив 31 гол. А ще Богдан, у далекому 2010-ому, їздив у складі ФК «Тернопіль» на чемпіонат Європи серед студентів, де став бронзовим призером.

Коментар Богдана після матчу з «Шахтарем»:

Неймовірні емоції, обіграти команду такого рівня… Емоції просто не передати! Звичайно, ми думали, що «Шахтар» гратиме іншим складом, не таким, як проти «Маккабі» або «Зорі», але нам було все одно, ми грали в свою гру і досягли результату. Був певний страх перед суперником, але вдалося його подолати, і ми показали найкращу свою гру. Забитий м’яч? Відразу прийняв рішення пробивати по воротах. Це мій найважливіший гол. Зараз всі виснажені, навіть немає сил покричати. Ми відійдемо і потім вже зрозуміємо, що зробили.

Сьогодні, 4 березня, відбулося жеребкування ½ фіналу Кубка України і “Агробізнес” на цій стадії зіграє із “Динамо”. Тож після донецького “Шахтаря” на вихованця бережанського футболу та його команду тепер чекає зустріч із київськими динамівцями.

Читайте також:
Динамо і Шахтар отримали суперників в 1/8 фіналу Ліги Європи

Коментувати

Попередня стаття

Через аварійну сцену гурт Антитіла скасував концерт на Чортківщині (ФОТО, ВІДЕО)

Наступна стаття

В Україні оновили зони карантину. Куди потрапила Тернопільщина?