ЧС-2022: збірна України втратила очки у матчі з Фінляндією (ВІДЕО)

Збірна України не змогла отримати першу перемогу у відбірковому циклі чемпіонату світу з футболу 2022.

Вчора, 28 березня, у домашньому поєдинку з фіннами “синьо-жовті” пропустили на 89-ій хвилині – 1:1 .

Перший тайм команді Андрія Шевченка відверто не вдався. Хвилин 20 “синьо-жовтим” взагалі не вдавалося показати себе в атаці. Але поступово українцям вдалося перехопити ініціативу і змусити суперника оборонятися усією командою. Втім, до перерви рахунок так і не вдалося відкрити – 0:0.

Другий тайм також видався не надто видовищним. Фінни надійно оборонялися, не даючи можливості нашій команді виходити на ударні позиції.

І все ж таки на 80-ій хвилині вдалося пробити щільну оборону суперника. Малиновський віддав м’яч по правому флангу на Караваєва, який швидко зорієнтувався і прострілив до лінії воротарського майданчика, а там опинився Жуніор Мораєс та наніс завершальний удар – 1:0!

Після пропущеного м’яча фінни кинулися відіграватися і за лічені хвилини створили кілька небезпечних моментів. Втім, зрівняти рахунок вдалося на буквально на рівному місті.

На 88-ій хвилині Миколенко, отримавши незручну передачу на останній лінії, під тиском форварда гостей Пуккі, затягнув з прийняттям рішення, і нападник перехопив м’яч. Український захисник, намагаючись перервати вихід один на один з голкіпером, завалив Пуккі у штрафному майданчику. Арбітр вилучив Миколенка і призначив пенальті. Бущан намагався відбити, відгадав напрямок удару, але Пуккі пробив у самісінький кут – 1:1.

Отож, українці втратили очки в дуже непростому поєдинку, і боротьба в групі D, як за перше місце, так і за путівку до плей-офф, очікується дуже гострою і непередбачуваною. До речі, в іншому матчі групи французи на виїзді перемогли Казахстан – 0:2.

У середу, 31 березня, збірна України зіграє останній матч спареного березневого слоту збірних. У Києві проти нашої команди зіграє збірна Казахстану. У той же день команда Боснії і Герцеговини прийме Францію.

Читайте також:
Легенди футболу: володар “Золотого м’яча” 2004 року Андрій Шевченко

Коментувати

Попередня стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 29 березня

Наступна стаття

Реконструкція чи демонтаж: у Тернополі проводять опитування щодо подальшої долі літака