День на Євро – 28 червня: результати, анонси і прогнози букмекерів

Євро-2020, Бельгія - Португалія

Євро вже залишила половина учасників. Серед невдах тепер і п’ятиразовий володар «Золотого м’яча» Криштіану Роналду, разом зі своєю збірною Португалії, а також помаранчеві Нідерланди. Отож, на двох фаворитів менше за один день плей-офф.

Результати 27 червня

1/8 фіналу. Нідерланди – Чехія – 0:2.

Голи: Холеш (68), Шик (80).

Вилучення: Де Лігт (59).

Голландці, звісно, вважалися фаворитами цього матчу і в першу годину гри володіли територіальною перевагою, щоправда без особливого зиску. Та на 59-ій хвилині стався епізод, який перевернув усе з ніг на голову – захисник голландців Де Лігт в одному з рядових епізодів невдало підсковзнувся, і намагаючись перервати можливий вихід суперника один на один з голкіпером, зіграв рукою, після чого побачив червону картку.

Чехи скористалися з чисельної переваги вже за 10 хвилин, а на 80-ій хвилині Патрик Шик забив вже свій четвертий гол на Євро і підсумував поєдинок. Тепер він кращий бомбардир серед гравців, які все ще грають на чемпіонаті Європи.

1/8 фіналу. Бельгія – Португалія – 1:0.

Гол: Т. Азар (42).

Матч, у якому спочатку ніхто не хотів ризикувати, однак все змінилося після чудового дальнього удару Торгана Азара наприкінці першого тайму. Після цього португальці міцно заволоділи ініціативою і намагалися зрівняти рахунок, бельгійцям ж доводилося лише відбиватися, сподіваючись на контратаки.

Криштіану Роналду і Ко мали шанси перевести гру в овертайм, одного разу м’яч навіть потрапив у штангу. Та бельгійській голкіпер Тібо Куртуа зберіг свої ворота «сухими», однак «червоні дияволи» втратили двох ключових гравців – через травми були замінені Де Брюйне (щиколотка) та Еден Азар (підколінний м’яз). Наскільки травми серйозні покаже сьогоднішній детальний медичний огляд.

Тепер стали відомі вже дві з чотирьох чвертьфінальних пар: 2 липня Італія зіграє з Бельгією, а 3 липня Данія побореться з Чехією. Сьогодні визначиться ще одна пара.

Анонси 28 червня

1/8 фіналу. Хорватія – Іспанія.

19.00. Трансляція «Футбол 1».

Обидві команди не дуже вдало стартували. Хорвати програли англійцям (0:1), а потім зіграли внічию з чехами (1:1), після чого лише перемога в грі з шотландцями (3:1) дозволила їм вийти до 1/8 фіналу. Іспанці стартували з двох нічиїх: проти шведів (0:0) та поляків (1:1), але в останньому турі їх «прорвало» — розгромили словаків – 5:0.

Та обидвом командам все ще є що доводити своїм уболівальникам на цьому Євро.

Букмекерська контора Фаворит приймає ставки на перемогу Іспанії з коефіцієнтом – 1,63, нічию – 3,8, хорватів – 6,3.

Букмекерська контора Парі-Матч приймає ставки на перемогу Іспанії з коефіцієнтом – 1,61, нічию – 3,85, хорватів – 6,9.

1/8 фіналу. Франція – Швейцарія .

22.00. Трансляція ТРК «Україна».

Франція виграла «групу смерті», хоча й двічі зіграла внічию (проти Угорщини – 1:1 та Португалії – 2:2). Допомогла стартова перемога над Німеччиною – 1:0. Швейцарія ж після двох турів мала лише одне очко і катастрофічну різницю голів (нічия з Уельсом – 1:1 і велика поразка від італійців – 0:3). Та перемога над турками вивела посланців країни «банків, годинників і сиру» на 2 місце в групі.

Букмекерська контора Фаворит приймає ставки на перемогу Франції з коефіцієнтом – 1,66, нічию – 3,85, Швейцарії – 6,1.

Букмекерська контора Парі-Матч приймає ставки на перемогу Франції з коефіцієнтом – 1,62, нічию – 3,8, Швейцарії – 6,8.

Читайте також:
День на Євро – 27 червня: результати, анонси і прогнози букмекерів

Підписуйтеся на наш канал на YouTube

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Підгайцях: що пропонують у червні та скільки готові платити

Наступна стаття

У Тернополі будують новий дощовий колектор на вулиці Галицькій