День на Євро – 11 липня. Фінал!

Англія -Італія, фінал Євро-2020

Швиденько збіг футбольний місяць, подарувавши нам масу емоцій. І ось сьогодні вирішальна гра всього дворічного (а точніше, трирічного, адже чемпіонат був відкладений на рік через коронавірус) циклу.

Навряд чи ми побачимо яскравий і видовищний футбол, адже й італійці, й нинішні англійці проповідують прагматичну, а отже, «застібнуту на всі гудзики», гру. Однак одне можна гарантувати стовідсотково – це буде матч дуже високого гатунку.

Фінал. Англія – Італія.

22.00. Трансляція ТРК «Україна».

В Англії просто «божевільний» склад на цьому чемпіонаті. Відразу п’ять її гравців мають цінники понад 90 (!) млн. дол., а на чолі цієї компанії найдорожчий гравець Прем’єр-Ліги Гаррі Кейн із «Тоттенхема» — 132 млн. дол.  При цьому, наприклад, 23-річному форварду «Манчестер Юнайтед» Маркусу Рашфорду (93,5 млн. дол.) місце на полі знаходять вкрай рідко і мало.

Він ще в жодному матчі не зіграв більше 25 хвилин (та й стільки — лише в грі з Україною, коли все було зрозуміло), і зовсім не виходив у важливих іграх плей-офф з Німеччиною та Данією. Лава запасних британців просто всипана діамантами, і такої розкоші, звісно, сьогодні не може дозволити собі жодна команда світу.

У італійців також потужний склад (загальна вартість – 826 млн. дол.), але вони таки поступаються супернику в цінниках (найдорожчий гравець – Барелла – 71,5 млн. дол.). Та, як ми вже бачили на цьому Євро, англійці дуже некомфортно почуваються, коли матч не складається на їх користь.

У півфіналі з Данією, наприклад, коли вони пропустили єдиний на Євро гол і навіть програвали, справа дійшла до додаткового часу, а пройшли далі британці лише завдяки спірному пенальті на 104-ій хвилині. У цьому шанс італійців, які вміють створити супернику нестерпні умови на полі.

Букмекерська контора Фаворит приймає ставки на перемогу Англії в основний час з коефіцієнтом – 2,68, нічию – 3,0, Італії – 3,1. Перемогу Англії загалом в турнірі оцінюють коефіцієнтом 1,82, Італії – 2,08.

Букмекерська контора Парі-Матч приймає ставки на перемогу Англії в основний час з коефіцієнтом – 2,65, нічию – 3,0, Італії – 3,2. Перемогу Англії в турнірі оцінюють коефіцієнтом 1,8, Італії – 2,08.

Читайте також:
День на Євро – 8 липня: результат другого півфіналу і статистика чемпіонату

Читайте також:
Підписуйтеся на наш канал на YouTube

Коментувати

Попередня стаття

Горіла кухня: відомі деталі пожежі у Чорткові (ФОТО)

Наступна стаття

Збірна Італії — чемпіон Європи!