Національну збірну України з футболу очолив Олександр Петраков

Петраков Олександр

Виконком УАФ призначив Олександра Петракова виконувачем обов’язків головного тренера збірної України з футболу.

Про це у Facebook повідомив президент Української асоціації футболу Андрій Павелко.

“Олександр Петраков, чемпіон світу-2019 зі збірною u-20, готуватиме національну збірну до подальших виступів у кваліфікації до ЧС-2022 у статусі виконуючого обов’язки головного тренера”, – написав Павелко.

За словами Павелка, Петраков має високий авторитет серед нашої футбольної спільноти і необхідні знання та досвід, аби на цьому етапі очолити головну команду країни.

“Тому цілком заслужено отримав одноголосну підтримку членів виконкому. Вітаю Олександра Васильовича та бажаю продуктивної роботи!” – підсумував президент УАФ.

Олександр Петраков – український футболіст та тренер. Професійну тренерську кар’єру Петраков розпочав в запорізькому “Торпедо”, де входив до тренерського штабу впродовж 1993-1994 років.

З середини 2000-х Петраков став займатися з юнацькими збірними. У 2019 році з юніорською збірною України з футболу виграв чемпіонат світу U-20.

Раніше спортивні видання зазначали, що збірну України з футболу очолить Сергій Ребров. Однак Сергій Ребров, який зараз тренує команду “Аль-Айн” з ОАЕ, не зміг узгодити з власниками клубу умови розриву нещодавно підписаного контракту.

Читайте також:
Андрій Шевченко заявив про закінчення контракту зі збірною України

Коментувати

Попередня стаття

Костел у селі Сороцьке – пам’ятка, яку можна врятувати (ФОТО)

Наступна стаття

У Польщі під час заміни колеса загинув український заробітчанин