“Нива” зіграла у нічию з “Поділлям” і знову піднялася на третє місце у першій лізі

Нива Тернопіль

У суботу, 4 вересня, у матчі 7-го туру Чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги тернопільська “Нива” в гостях протистояла хмельницькому “Поділлю”.

Тернополяни активно розпочали поєдинок і зуміли забити швидкий гол – на 9-ій хвилині Максим Проців відкрив рахунок, влучно пробивши із-за меж штрафного майданчика.

Втім, втримати перевагу не вдалося. На 50-ій хвилині хмельничани провели комбінаційну атаку і  Денис Островський зумів зрівняти рахунок. 1:1 – такий підсумок зустрічі.

Після 7 турів в активі “Ниви” 12 очок. Стільки ж у “Краматорська” і житомирського “Полісся”, але за додатковими показниками тернополяни випереджають ці обидві команди і наразі посідають третє місце у турнірній таблиці.

Свій наступний поєдинок тернополяни проведуть вдома – 13 вересня прийматимуть “Альянс” із Сумщини.

До завершення чемпіонату іще дуже далеко, але про всяк випадок нагадаємо його регламент.

Команди, які у першій лізі посядуть 1 і 2 місця напряму потраплять в Українську прем’єр-лігу.

А команди, які у першій лізі займуть 3 і 4 місця, матимуть шанс підвищитися у класі, граючи у плей-офф  з командами, які посядуть 13 і 14 місця в УПЛ.

Щодо перших двох позицій у першій лізі, то уже на старті сезону ніби усе більш-менш ясно – харківський “Металіст” та криворізький “Кривбас” серйозно налаштовані повернутися в УПЛ і наразі скласти їм конкуренцію буде дуже важко.

Тернопільська “Нива” якщо і надалі триматиме такий рівень гри як і на старті сезону, то зможе поборотися за 3 або 4 місце.

турнірна таблиця, перша ліга

Читайте також:
Збірна України зіграла в нічию проти Франції у відборі на ЧС-2022

Коментувати

Попередня стаття

На Чортківщині за 4 млн грн. відремонтують дорогу Джурин – Полівці

Наступна стаття

На Борщівщині п’яний водій скоїв ДТП і отримав за це 17000 гривень штрафу