Ліга чемпіонів: VAR відібрав у Динамо перемогу над Бенфікою

матч Динамо - Бенфіка

Київське “Динамо” розпочало груповий турнір Ліги Чемпіонів із нічиї з португальською “Бенфікою”.

Матч відбувся вчора, 14 вересня, у Києві на НСК “Олімпійський”.

Гості фактично впродовж усього поєдинку володіли територіальною перевагою, створили кілька небезпечних моментів, але у підсумку ледь не програли.

У складі “Бенфіки” найбільш реальну можливість забити гол мав українець Роман Яремчук, але вдало зіграв динамівський воротар Денис Бойко. Небезпечно атакували також Рафа Сілва і Евертон.

Але захист киян вчора добре попрацював і залишив власні ворота недоторканими.

Динамівці побудували свою гру на контратаках і мали шанс забити вже на початку зустрічі – Шапаренко зі штрафного пробив під поперечину, але воротар португальців витягнув цей м’яч.

А на 90-ій хвилині Шапаренко під час однієї з атак влучив вже у поперечину, далі португальці, виносячи м’яч, ледь не забили гол собі у ворота.

І ключовий момент на 90+3 хвилині. Шапаренко подав кутовий, Миколенко віддав м’яч на Гармаша, той зробив навіс і сам же Шапаренко вистрибнув із-спин суперників та в один дотик відправив м’яч у ворота “Бенфіки”. Але VAR показав, що Гармаш у момент, коли йому пасував Миколенко, був в офсайді.

Відтак, суддя не зарахував цей гол.

Що стосується Денис Гармаша, то вчора він вийшов на заміну і у другому таймі грав на незвичній для себе позиції форварда. Втім, стиль гри та поведінка у Дениса не змінилися.

На 82-ій хвилині зустрічі за фол та надмірні емоції суддя показав Гармашу спочатку червону картку, а потім змилосердився і змінив своє рішення, показавши динамівцю жовту картку, і таким чином дав йому можливість дограти поєдинок до кінця.

Отож, 0:0 – домашня нічия із суперником, який, найбільш ймовірно, буде основним конкурентом динамівців у боротьбі за третє місце у групі.

У другому матчі групи Е “Баварія” в гостях перемогла “Барселону” з рахунком 3:0. У німців відзначилися Мюллер і двічі Левандовський.

Свій наступний поєдинок “Динамо” проведе 29 вересня в гостях проти мюнхенської “Баварії”, а “Бенфіка” того ж дня у Лісабоні прийматиме “Барселону”.

Нагадаємо, сьогодні у груповому етапі Ліги Чемпіонів стартує донецький “Шахтар”. Гірники гратимуть в гостях проти дебютанта найпрестижнішого клубного турніру – молдовського “Шерифа”.

Читайте також:
Динамо, Шахтар, а за ними безодня…

Коментувати

Попередня стаття

У Зборові за п’яне ДТП водій отримав 10 діб арешту

Наступна стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 15 вересня