Помер відомий український політик Анатолій Матвієнко

У віці 67 років помер колишній народний депутат від Блоку Петра Порошенка Анатолій Матвієнко.

Його не стало 22 травня. Звістку про смерть політика підтвердили парламентар Микола Княжицький та священник Руслан Озарко на своїх сторінках у Фейсбуці.

“Помер Анатолій Сергійович Матвієнко. Він завжди був патріотом і справжнім українцем, у незалежній Україні завжди був одним з лідерів національно-демократичних сил,
– йдеться у дописі Миколи Княжицького.

Анатолій Матвієнко народився 22 березня 1953 року у Бершаді, Вінницька область. Був депутатом Верховної Ради шести скликань. Створив в грудні 1999 року і очолив Українську народну партію Собор.

В останній раз був обраний до Ради в 2014 році за списками Блоку Петра Порошенка.

Анатолій Матвієнко був також очільником благодійного фонду “Україна Інкогніта”. Цей фонд фінансував мистецький фестиваль “Порто Франко”, який проходив в Івано-Франківську.

Останнім часом Матвієнко відійшов від активної партійної діяльності і більше займався впровадженням окремих проектів на Івано-Франківщині. Звідти родом його дружина. Про смерть політика написав священник із села Тишківці, що у Городенківському районі Івано-Франківської області. Ймовірно, Матвієнко останніми роками там проживав.

Читайте також:
Після тривалої хвороби помер колишній футболіст бережанської і тернопільської “Ниви”

Коментувати

Попередня стаття

Перевищили повноваження: у Тернополі двом патрульним повідомили про підозру

Наступна стаття

Поблизу Тернополя водій вантажівки збив велосипедиста. Потерпілий у реанімації