У Тернополі запрацювали два продуктові ринки – при вході міряють температуру (ВІДЕО)

 Сьогодні, 13 травня, у Тернополі запрацювали два продуктові ринки – Тернопільський центральний ринок і «Овочевий ринок» на вулиці Шептицького.

Їх облаштували відповідно до санітарних вимог, інформують у прес-службі обласної поліції.

Відтепер щоденно роботу ринків будуть інспектувати співробітники Держпродспоживслужби спільно з працівниками поліції та муніципальної інспекції.

На в’їздах до ринків встановлені пропускні пости, на яких здійснюють температурний скринінг та перевірку документів підприємців, які привозять товар на ринок.

– Сьогодні від 4 години ранку співробітники управління патрульної поліції спільно з медиками вимірювали температуру особам, які заїжджали на ринок, та перевіряли усі необхідні документи на продукцію, – розповідає начальник відділу дільничних офіцерів поліції  Тернопільського відділу поліції Петро Довгань.

На вході на ринках стоять контролери, вони пропускають покупців в обмеженій кількості та міряють їм температуру. Основне завдання – не допустити масового скупчення, зазначають у поліції.

Також не рекомендується відвідувати ринки людям похилого віку, які перебувають в зоні ризику. Поліцейські проводять з ними роз’яснювальну роботу щодо важливості залишатися вдома та  дотримуватися карантину.

Правоохоронці стежать за тим, аби не було несанкціонованої торгівлі з рук та у невстановлених місцях. Самі підприємці, продавці та відвідувачі з розумінням ставляться до обмежувальних правил та намагаються не порушувати їх.

Нагадаємо, сьогодні вранці Тернопільську міську раду пікетували працівники промислових та змішаних ринків. Вони вимагали, щоб їм також дозволили працювати.

Коментувати

Попередня стаття

Прикре падіння: п’яний чоловік попався на крадіжці раритетного мотоцикла

Наступна стаття

Кабмін дозволив відкрити пішохідний пункт пропуску “Шегині”